Novare Intro söker sommarjobbare till uppdrag i Stockholm

  • 5 maj 2023
  • Nyhet
Intro

Nu söker vi en person som vill sommarjobba som Team Leader och ta ett övergripande ansvar för vårt textilinsamlingsuppdrag på Human Bridge under sommaren. Det är ett sommarjobb där du kommer att ersätta ordinarie Team Leader i fem veckor.

Beskrivning av tjänsten
Textilinsamling med lätt lastbil. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utföra tömningen av klädinsamlingsboxar i och runtom Stockholm. I tjänsten arbetar du tillsammans med Novare Intros konsulter (konsulter med olika funktionsvariationer), så det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av den målgruppen. Det är således viktigt att du är en teamplayer men också självgående och kan ta ett övergripande ansvar samt kunna vara Point of Contact under sommaren då ordinarie chef inte kommer vara på plats. Egenskaper vi letar efter hos rätt kandidat är körvana, god generell hälsa då arbetet är fysiskt krävande, att du är arbetsam och samarbetsvillig.

Arbetstider: 08:00-16:30, vardagar
Omfattning: 100%
När: omkring vecka 29 till och med vecka 33
Arbetsmiljö: ute på vägen, på återvinningscentraler och återvinningsstationer.
Arbetsplats: arbetet utgår från kundens hubb, i dagsläget beläget i Globen-området i Stockholm.

Vi ser det som krav att du har:
– B-körkort (manuell)
– God körvana
– Truckkörkort
– Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i tal

Vi ser det som meriterande om du har:
– Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som förare
– Erfarenhet av att ha jobbat med barn och ungdomar

Jag är intresserad! Hur kommer jag till nästa steg? Hör av dig till Rebecca Nobel på rebecca.nobel@novare.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Nobel på rebecca.nobel@novare.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Novare Intro
Novare Intro arbetar med att hjälpa unga vuxna med funktionsvariationer in på arbetsmarknaden. Samtidigt som vi hjälper företag att rekrytera medarbetare de annars missar. Vi jobbar med introduktionsrekrytering, där våra konsulter under första året är anställda av Novare Intro, men arbetar ute hos våra kunder. Efter det första året anställs majoriteten av företaget de jobbat på. Under introduktionsrekryteringen har både konsulten och företaget stöd av oss, detta för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för en lyckad introduktion i arbetslivet. www.novare.se/intro