Jobba hos oss

Att jobba hos oss.

Alla som arbetar på Novare har en nyckelposition för att förändra samhället. I arbetets alla val och processer har vi möjlighet att påverka och bidra till ett bättre samhälle. Och av erfarenhet vet vi att de kandidater som gör störst nytta, inte alltid ser ut, pratar och uppför sig som man först förväntat sig.

 

Att arbeta med det som vi gör kräver vidsynthet, eget driv och genuint människointresse. Samtidigt behövs det stora portioner förståelse för uppdragsgivarens verklighet. Du som känner dig träffad är alltid välkommen att prata med oss. Vi på Novare söker ständigt talanger i alla åldrar.

 

Varför vill folk jobba hos oss?

Här finns över 130 arbetskamrater som tycker om att utveckla människor och hjälpa dem framåt, både i livet och arbetslivet. Du kommer att jobba i en miljö som sätter stort värde på kompetens och professionalism. Vi vet att de bästa människorna behöver stor frihet för att känna arbetsglädje och prestera som bäst, vilket också genomsyrar vår kultur. Att visa respekt för kunder och kollegor, leverera kvalitet och ha roligt tillsammans, det är vårt sätt att skapa nöjda, glada och återkommande kunder.

 

Ska vi träffas?

Vill du bli vår nya kollega eller är nyfiken på oss? Då är du välkommen att hälsa på oss. Du hittar oss på Blasieholmsgatan 4b i Stockholm. Välkommen är du alltid, oavsett om du är nyutexaminerad eller konsult med åratals erfarenhet i bagaget.

FAQ

Vilka är Novare?
Hur kan jag kontakta er?
Var sitter ni?
Vilka tjänster erbjuder ni?
Kan ni hjälpa oss med uppdrag utanför Stockholm?