Konsult och interimstjänster

Det finns tillfällen när behovet av förstärkning är extra stort. Vi är specialister på konsulttjänster för den privata och offentliga sektorn.

Kompetens i korta och långa perspektiv.

Har ni hamnat i ett akutläge? Behöver ni hantera snabba förändringar, en ny situation eller ökade omvärldskrav – utan att förlora tid eller kvalitet? Vi hjälper er organisation att få rätt personal, på rätt plats, i rätt tid.

Vi är specialister på att lösa temporära behov på lång eller kort sikt. Vi erbjuder konsult och bemanningslösningar till alla typer av roller och branscher. Till den privata sektorn erbjuder vi lösningar till allt från start-ups till storbolag. Till den offentliga sektorn har vi avtal med över 400 av Sveriges statliga myndigheter.

 

Vår grundsyn är att utgå ifrån vad som kan skapa mest värde för både er och medarbetaren på sikt. Att helt enkelt stötta organisationer och bygga människors karriärer på samma gång.

Som en del av Novare Human Capital har vi tillgång till ett omfattande nätverk, vilket gör oss flexibla och anpassningsbara för att möta olika behov.

 

Vill du veta mer? Hör av dig!

Sohaila Bagger-Sjöbäck

Vd och grundare

FAQ

Vilka är Novare?
Hur kan jag kontakta er?
Var sitter ni?
Vilka tjänster erbjuder ni?
Kan ni hjälpa oss med uppdrag utanför Stockholm?