Bakgrundskontroller

Med en bakgrundskontroll kan vi ge er extra trygghet och öka chansen att rekryteringen blir både framgångsrik och hållbar.

Vi ser till så att allt stämmer.

Vi utför bakgrundskontroller som säkerställer att det är rätt person som rekryteras till känsliga positioner. Med tiden har behovet av bakgrundskontroller ökat, eftersom det är en bra metod för att skydda företagets säkerhet och upptäcka risker i tid.

Här kan vi erbjuda tjänster på flera olika nivåer som identitets- och säkerhetskontroller, referenskontroller med tidigare arbetsgivare och utbildningsverifieringar. Vi genomför även finansiella kontroller, analys av sociala medier och digitalt fotavtryck för att identifiera olämpligt beteende online. Genom compliance och regulatoriska kontroller säkerställer vi att kandidaten har en historia av att följa branschspecifika regler och föreskrifter.

 

Testa kandidaten först.

Fungerar kandidaten i ett skarpt läge? Vi kan göra olika former av personlighetstester och psykologiska tester för att bedöma kandidatens samarbetsförmåga, team-egenskaper och lämplighet för att jobba i en viss arbetsmiljö.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Magdalena Ihre

Senior Consultant och Partner

FAQ

Vilka är Novare?
Hur kan jag kontakta er?
Var sitter ni?
Vilka tjänster erbjuder ni?
Kan ni hjälpa oss med uppdrag utanför Stockholm?