Sara Rindevall till Länsförsäkringar Fondliv

  • 8 mars 2023
  • VD & Styrelse-rekrytering
Novare Executive Search

Sara Rindevall har utsetts till ny VD för Länsförsäkringar Fondliv och efterträder Mathias Collén som tillträdde rollen som vd för Länsförsäkringar AB i december 2022. Sara tillträder tjänsten den 1 april.

– Det är med glädje vi kan berätta att vi anställt Sara Rindevall som vd för Länsförsäkringar Fondliv. Hon har en mycket bra kompetens och erfarenhet samt ett kommunikativt och uppskattat ledarskap vilket gör henne väldigt lämpad för vårt fortsatta arbete att skapa ett ledande fondförsäkringsbolag, säger Mathias Collén, vd Länsförsäkringar AB.

Sara har en lång bakgrund från försäkringsbranschen och har arbetat i olika ledande befattningar på Skandia, Handelsbanken och nu senast på Länsförsäkringar Fondliv där hon sedan augusti 2022 haft rollen som chef Produkt och kunderbjudande.

– Jag är förväntansfull och ödmjuk inför förtroendet att få leda Länsförsäkringar Fondlivs fortsatta framgångsresa. Jag har arbetat här i ett halvår nu och blir varje dag imponerad och inspirerad av det djupa engagemang som finns, både i Fondliv och hela länsförsäkringsgruppen. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans fortsätta det spännande arbetet med att utveckla ett ledande fondförsäkringsbolag, där vi ger våra kunder en trygg framtid, säger Sara Rindevall.

Till pressmeddelandet >>