Ny styrelseledamot föreslås till Cloetta

  • 15 februari 2023
  • VD & Styrelse-rekrytering
Novare Executive Search

Valberedningen föreslår att Pauline Lindwall väljs till ny styrelseledamot i Cloetta AB vid årsstämman som äger rum den 4 april 2023.

Pauline Lindwall har lång erfarenhet av livsmedelsindustrin och tidigare positioner inom bl.a. Nestlé och Mondelēz. Pauline Lindwall är vidare för närvarande styrelseledamot i Altingiz AB, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food och Duni AB och har tidigare bl.a. varit styrelseledamot i Swedish Match AB samt senior advisor för Stora Enso. Pauline Lindwall är född 1961 och har en kandidatexamen i företagsekonomi från Växjö Universitet samt har studerat Business Administration & Management vid IMD.

Till pressmeddelandet >>

Om Cloetta
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i norra Europa. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder världen över med Sverige, Finland, Danmark, Norge, Holland, Tyskland och Storbritannien som huvudmarknader. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, CandyKing, Jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife och Red Band. Cloetta har 7 fabriker i 5 länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com