Louise Strömbeck till Circura

  • 13 juni 2022
  • VD & Styrelse-rekrytering
Novare Executive Search

Styrelsen i Circura har utsett Louise Strömbeck till VD och koncernchef. Louise kommer från befattningen som regionchef inom Peab Sverige och har drygt 20 års erfarenhet huvudsakligen från Skanska och Peab.

”Det ska bli roligt och utvecklande att tillsammans med Circuras fina dotterbolag konsolidera och professionalisera renoverings-, om- och tillbyggnadsbranschen i Sverige. Jag ser fram emot att ta mig an uppdraget och bidra med mina erfarenheter’, säger Circuras tillträdande VD och koncernchef Louise Strömbeck.”

”Med Louise Strömbeck får Circura en VD och koncernchef med många års ledarskapserfarenhet från branschen. Vi hälsar Louise varmt välkommen till Circura och ser fram emot att få ta del av hennes kunskaper i vår resa mot att vidareutveckla Circuras starka position inom renoverings- och serviceuppdrag med fokus på lönsam tillväxt’, säger Circuras styrelseordförande Torbjörn Torell”

Louise Strömbeck tillträder i oktober 2022.

Circura bildades i december 2021 av ledande ROT-entreprenörer med målet att konsolidera, utveckla och professionalisera ROT-branschen i Sverige. Efter att Teknikbyggarna i Linköping AB anslöt i maj 2022 omsätter Circura över 2 miljarder kronor.

Läs mer här >>