Chefsrekrytering

Vad behövs för att hitta de bästa cheferna till er organisation? Det har vi svaret på.

Novare Public är experter på chefsrekrytering inom offentlig sektor. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer på olika nivåer inom olika branscher. Våra rekryteringskonsulter har egen ledarerfarenhet och personliga nätverk inom den offentliga sektorn. Därmed säkerställer vi att du som uppdragsgivare är trygg under hela rekryteringsprocessen och att vi är rätt rekryteringspartner för er organisation.

 

För oss handlar rekrytering om mycket mer än att matcha ett CV med en kravprofil. Vi på Novare Public arbetar som ambassadörer för våra uppdragsgivare där vi inledningsvis säkerställer att vi förstår era behov, utmaningar och mål. Med en djup insikt i våra uppdragsgivares organisationer skapar vi förutsättningar för att nå rätt kandidater och uppnå ett långsiktigt lyckat resultat.

 

Novare Public har ett brett nätverk och inom Novaregruppen träffar vi runt 15 000 kandidater varje år. Vår kandidatdatabas består av över 250 000 kandidater från olika branscher, positioner och platser som vi använder oss av i våra processer för ett så träffsäkert resultat som möjligt. Vi vet att det krävs flera kloka insikter för att hitta er nästa chef och att teamwork är en nyckel till framgång.

Med vår expertis och våra omfattande nätverk hjälper vi er att snabbt hitta de bästa cheferna och ledarna till er organisation!

Vi har tidigare jobbat med:

Vill du veta mer? Hör av dig!

Mitra Frost

Vd och Partner

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Hur går en rekrytering till hos er?
Hur lång tid tar en rekryteringsprocess?
Hur arbetar ni med jämställdhet u0026 mångfald i era rekryteringsprocesser?
Hur hittar ni kandidater som inte aktivt söker?