Ulrika Saxon till KLTK

  • 28 november 2022
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Novare har varit med och rekryterat Ulrika Saxon till ny generalsekreterare för KLTK. Styrelsen har beslutat att utse Ulrika Saxon till ny generalsekreterare efter Mats Låftman, som efter 17 år lämnar tjänsten vid årsskiftet.

Ulrika har mångårig näringslivserfarenhet från främst Bonniersfären där hon haft vd-position de senaste 20 åren i olika mediabolag, och senast som vd för Bonnier Ventures. Med en civilekonomexamen från Handelshögskolan i bagaget har hon i sin yrkesroll utvecklat styrkor inom såväl ledarskap som kommunikation.

”KLTK är en lysande tennisstjärna som håller hög kvalitet i alla bemärkelser och jag är djupt imponerad av klubbens och verksamhetens utveckling och stabilitet. Personligen ser jag detta som något av ett hedersuppdrag och jag ser enormt mycket fram emot att, tillsammans med medarbetare, medlemmar och styrelse, arbeta med KLTK:s fortsatta utveckling och framtid, säger Ulrika Saxon.”

”Läget är därför perfekt för att välkomna Ulrika Saxon som ny generalsekreterare. Med Ulrika får vi en ledare med lång erfarenhet av företagande med en entreprenöriell ådra och ett starkt tennisintresse som kommer vara mycket fördelaktigt för klubbens fortsatta utveckling. Förändringstakten ökar ständigt och Ulrika kommer kunna bygga vidare på vår unika klubbkänsla och föra in klubben in i framtiden på ett utmärkt sätt, säger KLTK:s ordförande Marcus Wallenberg.”

Ulrika tillträder tjänsten den 2 januari 2023.

Läs mer här >>