Matilda Lundberg till Novare Interim & Recruitment

  • 26 augusti 2022
  • jämställdhet
  • My category
Interim and Recruitment

Hej och välkommen till Novare! Hur känns det?
– Hej! Tack snälla, det känns fantastiskt roligt att få fortsätta arbeta på Novare och mer specifikt på Novare Interim & Recruitment.

Vad ska du göra på Novare?
– Sedan Januari 2022 har jag jobbat med olika rekryteringsprocesser på Novare Interim & Recruitment men nu kommer jag att bytta roll och ansluta till sälj teamet. Mitt huvudfokus framåt kommer därför vara att hjälpa företag med enstaka strategiskt viktiga rekryteringar men också för de som vill bygga team vid större tillväxt, där förändringsfaser tillhör vår vardag.

Varför valde du att komma till just Novare?
– Jag valde att komma till Novare då jag tycker bolaget är unikt på det sätt som strukturen ser ut med brett spektrum av rekryteringstjänster tillsammans med den samhällsnytta och det ledarskap som bedrivs. Jag tycker det är väldigt lärorikt och roligt att få omges med driva, inspirerande kollegor som jag tillsammans kan få utvecklas med som person, grupp och bolag.

Vad har du gjort innan?
– Jag har nyligen avslutat tre års studier på Lunds Universitet inom Service Management. Parallellt med studierna har jag jobbat med rekrytering på Academic Work och innan studierna utbildade jag mig inom Försvarsmakten som motorcykelordonnans.