Om Novare Interim & Recruitment

Kompetenserna ni inte har, men behöver. Vi hjälper er!

Vi är specialiserade på interims- och rekryteringstjänster. Vi kan hjälpa er med både tillfälliga kompetensförstärkningar och permanenta rekryteringar. Flexibilitet är en stor faktor när du jobbar med oss, vi kan alltid anpassa oss efter ditt behov. Vi har ett starkt nätverk inom HR, Ekonomi, Business Support och Hållbarhet.

 

En trygg guide i en föränderlig värld

Att hantera förändringar och snabba omställningar kommer alltid att vara en del av näringslivets villkor. Vårt mål är att stötta företag genom att parera dem – för att ni inte ska tappa tid, kvalitet eller affärer.

Våra uppdragsgivare är allt ifrån start & scale-up bolag till börsbolag och globala koncerner. Gemensamt för våra kunder är att alla är i behov av en rådgivande partner som besitter ett stort nätverk och kan agera snabbt och flexibelt.

 

Vad vi kan hjälpa till med?

För att lyfta några exempel; vi kan tillsätta en interim-ekonomichef om du har ett behov av att stänga böckerna, vi kan hitta en interim comp & ben-specialist för att sy ihop ditt strategiarbete inför lönekartläggning eller ett proffs för dina hållbarhetsredovisningar. Det är också vanligt att vi får i uppdrag att vara bollplank eller ge experthjälp, till exempel när uppdragsgivaren ska göra volymrekryteringar eller hantera interna Traineeprogram. Oavsett era behov finns vi här för att hjälpa er att möta utmaningar och förändringar, både på kort och lång sikt.

Vi är en del av Novare Human Capital, vilket ger oss en unik tillgång till ett omfattande nätverk och verktygslåda som täcker flera behov som din organisation kan stå inför. Vi hjälper er att snabbt förvandla problem till lösningar.

Vill ni veta mer?Hör av dig!

Sohaila Bagger-Sjöbäck

Vd och grundare

Jobba hos oss

Novare Interim & Recruitment grundades 2017 och hjälper några av Sveriges ledande företag med konsult- och rekryteringstjänster inom både temporära och permanenta behov.

 

Bra energi, glädje och högt i tak utmärker vårt sätt att jobba på. Vi sätter värde på att skapa nöjda kunder och glada kandidater genom vårt personliga och engagerade sätt. Att jobba smart, visa respekt, leverera kvalitet och ha roligt tillsammans är också självklarheter för oss.

 

Vill du bli vår nya kollega, eller är du bara nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Skicka ett mejl så börjar vi där! Vare sig du är nyutexaminerad och söker din framtida arbetsplats eller är en konsult med många års erfarenhet i bagaget, ser vi fram emot att träffa dig!

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Vad är skillnaden mellan att vara konsult och interimskonsult?
Vad har ni för lönemodell och förmåner för era konsulter?
Hur ser er prismodell ut?
Kan ni hjälpa oss med uppdrag utanför Stockholm?
Kan ni hitta en tillfällig konsult som kliver in under tiden en rekryteringsprocess pågår?