Madeleine Fahlberg till Novare Public

  • 28 januari 2022
  • Nyhet
Public

Hej och välkommen till Novare! Hur känns det?
– Hej! Tack så mycket, det känns fantastiskt roligt, spännande och inspirerande att få komma i gång och vara här! Det känns riktigt bra att få bli en del av ett så drivet och kompetent team!

Vad ska du göra på Novare?
– Jag ska främst jobba som researcher inom Novare Public men jag hjälper till och stöttar teamet där det behövs.

Varför valde du att komma till just Novare?
– Det var för varumärket, mångfald, jämställdhet, drivet och samhällsengagemanget för att nämna några anledningar! Det har varit okomplicerat och proffsigt i alla kontakter och det är precis det jag vill ha. Sist men inte minst att bli en del av teamet på Novare Public där jag ser fram emot att få var med och bidra till en fantastisk resa!

Vad har du gjort innan?
– Jag har tidigare jobbat inom IT branschen i drygt 20 år, främst inom Education Services på SAP Svenska AB där jag haft diverse roller såsom Training Manager, Head of Education Administration, Education Account Manager och Resource Manager. Kommer senast från ett nystartat Management Consulting bolag, Bird & Bridge Associates AB, där min roll var Administration and Customer Manager. Den gemensamma nämnaren är människor och utveckling – jag har ett genuint intresse för människor. Att hjälpa, coacha och se till att de lyckas med sina mål och drömmar är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Varför vill du arbeta med research inom offentlig sektor?
– För att bidra med rätt kompetens till samhällsviktiga verksamheter och för att allt fler idag lockas av att söka sig till offentliga sektor utifrån drivkraften att göra skillnad – på riktigt!