Johanna Richardsson till Novare Interim & Recruitment

  • 20 januari 2022
  • jämställdhet
  • My category
Interim and Recruitment

Hej och välkommen till Novare! Hur känns det?​​​​​​​
– Tack! Det känns jättekul att äntligen vara på plats. Jag har fått ett jättefint välkomnande och nu kastats rakt in i hetluften av kunder och kandidater, precis som jag vill ha det. Ser så fram emot att lära känna alla och se vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Vad ska du göra på Novare?
– Jag kommer arbeta som Talent Aquisition Specialist på Novare Interim & Recruitment, där skall jag i huvudsak arbeta med rekrytering och headhunting på specialist- och chefsnivå inom HR, ekonomi, och marknad. 

Varför valde du att komma till just Novare?
– För mig är Novare en väl omtalad Human Capital organisation med ett gott rykte och goda omdömen vilket såklart är en faktor till att jag klivit in här. Att få arbeta med engagerade, ambitiösa och dedikerade människor har också alltid varit en stor drivfaktor för mig, och det var precis vad jag möttes av hos gänget här när jag först klev in, i kombination med glädje och energi kändes det helt klockrent!

Vad har du gjort innan?
– I grunden är jag utbildad företagsekonom som har banat min väg mot rekrytering och HR. Senast kommer jag från Deloitte där jag de senaste 3 åren arbetat med rekrytering, framförallt inom finans/M&A samt med Learning & Development och HR, och dessförinnan kommer jag från ett rekryteringsbolag där jag arbetade som rekryteringskonsult inom ekonomi. Nu ser jag fram emot att nå nya höjder med Novare Interim & Recruitment!