Jenny Hansell till Röhnisch

  • 28 augusti 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Jenny Hansell blir ny VD för sportvarumärket Röhnisch. Jenny kommer senast från rollen som VD på löshårsbolaget Rapunzel of Sweden. Innan dess har hon bland annat arbetat inom H&M New Business med att lansera och etablera varumärket Afound.

“Jag är verkligen stolt och tacksam över möjligheten att bli en del av Röhnisch-teamet och kunna bidra till ett så pass väletablerat varumärke inom sportsegmentet”, säger Jenny Hansell i en kommentar.

Hon fortsätter:

“Röhnisch har länge associerats med kvalitet, funktionalitet och med en tydlig ambition att möjliggöra för kvinnor att ha en fortsatt aktiv livsstil, oavsett var i livet hon befinner sig. Tillsammans med teamet ser jag fram emot att fortsätta bygga på det starka varumärket och expandera Röhnisch globalt”.

Stina Westerstad, styrelseordförande, kommenterar värvningen:

”Röhnisch har varit på en stor förändringsresa de senaste åren och vi har sett tydliga resultat av detta arbete. Att vid denna tidpunkt få in Jenny som vd känns väldigt bra, jag är övertygad om att hon med sitt driv och sin tunga erfarenhet kommer hjälpa oss ta Röhnisch till nya nivåer”, säger hon i ett pressmeddelande.

Jenny Hansell tillträder som VD för Röhnisch i oktober 2023.

Läs mer här >>

Foto: Röhnisch