Fredrik Sylwan till Scandi Standard

  • 25 september 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Fredrik Sylwan har utsetts till ny CFO för Scandi Standard. Han har över 20 års erfarenhet inom finans och ledarskap, och var tidigare CFO på Perrigo Nordic/ACO Hud Nordic, Vice President Finance and Strategy på Swedish Match och Management Consultant på Accenture.

”Fredrik är ett mycket välkommet tillskott i vår ledningsgrupp. Hans gedigna erfarenhet och strategiska mindset gör honom till en utmärkt kandidat. Jag är övertygad om att hans insatser kommer att hjälpa oss att uppnå våra finansiella mål tillsammans med teamet”, säger Jonas Tunestål, VD på Scandi Standard.

”Scandi Standard är ledande i sin bransch, med stor potential för betydande värdeskapande under de kommande åren. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och erfarenhet för att fortsätta att utveckla affärsmodellen, och jag är mycket entusiastisk inför möjligheten att få vara en del av Scandi Standards fortsatta utveckling”, säger Fredrik Sylwan, tillträdande CFO.

Fredrik Sylwan tillträder sin nya position den 15 januari 2024.

Till pressmeddelandet >>

Om Scandi Standard
Scandi Standard är den ledande producenten av kycklingbaserade livsmedelsprodukter i Norden och Irland. Bolaget producerar, marknadsför och säljer förädlade, kylda och frysta produkter under de välkända varumärkena Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. I Norge produceras och säljs även ägg.