Cecilia Perlind till SES Sponsrings-och Eventsverige

  • 13 december 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

SES, Sponsrings & Eventsverige, utser Cecilia Perlind för uppdraget att leda branschorganisationens framtida framgång.

Cecilia har en omfattande och mångsidig erfarenhet från kommunikationsbranschen och besitter betydande kunskap om SES från sin långvariga roll som styrelsemedlem. Hennes engagemang har spelat en avgörande roll för framgången av SES branschtävling Gyllene Hjulet, där hon aktivt under många år lyft fram branschens mest framstående och effektfulla projekt.

”Med Cecilia Perlind får SES en VD med bred kunskap och framstående expertis inom kommunikation, sponsring och event” säger Therese Liljedahl, styrelseordförande i SES. ”Hon har förmågan att alltid leverera tillväxt genom att skapa kund-och medlemsnytta. Genom åren har hon bidragit till ökad kunskap i branschen genom utbildningar, kommunikation och aktivt arbete i olika branschforum”

”Det känns otroligt spännande att ha fått förtroendet att leda SES framåt” säger Cecilia Perlind. ”Vi har lagt en solid strategisk grund under året baserad på medlemsinsikter och en nära dialog med branschen. Nu väntar en aktiv vår för att lansera en mängd projekt för att stötta branschen och skapa mer nytta för våra medlemmar. Jag ser fram emot ett ökat samarbete med övriga organisationer inom kommunikations- och mötesbranschen och är öppen för alla nya spännande möjligheter.”

Till pressmeddelandet >>