Ledarskapscoach

Ta ditt ledarskap till nästa nivå genom med en ”personlig tränare” i ledarskap – en ledarskapscoach. Utmanande tider ställer tuffa krav på ledare när det gäller att leda individer och team för att upprätthålla motivation och engagemang och för att säkerställa att affärsmålen nås.

Novare Leadership Academy

Personlig tränare i ledarskap

Med en ”personlig tränare” tar våra deltagare sitt ledarskap till nästa nivå. Vi matchar dig med en coach för bästa stöd och support i just dina utmaningar och möjligheter att växa som ledare. Programmet följer en anpassad struktur med moduler på olika teman:

  • Vem är jag som ledare?
  • Vilket är mitt uppdrag?
  • Att leda team och individer
  • Att leda genom kommunikation & coaching
  • Att leda mot affärsmålen
  • Behovsanalys, målsättning och handlingsplan
  • Digitala eller fysiska möten med en ledarskapscoach
  • Digitala verktyg för utveckling

Programmet kan också utformas för en ledningsgrupp eller andra konstellationer där det finns ett värde i att blanda individuella pass med gruppövningar utifrån de utvecklingsbehov som finns.

Omfattning
Enligt överenskommelse
Pris
Enligt offert
Antal deltagare
Enligt överenskommelse
Tid
Enligt överenskommelse

Fokus på individens mål och utmaningar

Ledarskapscoachning med fokus på individens mål och ledarutmaningar
Programmet inleds med att en av våra certifierade ledarskapscoacher identifierar individens specifika ledarprofil, utmaningar och målbild. Därefter följer ett 6-8 månaders program med fem coachningssessioner med olika teman och en skräddarsydd handlingsplan. Ledarskapscoachen ger deltagaren praktiska verktyg, ställer utmanande frågor och följer upp handlingsplanen. Mellan sessionerna är det upp till individen att göra jobbet som krävs för att nå sina mål och extraordinära resultat!

Flexibelt och digitalt upplägg anpassat till personer med en hektisk vardag
Vi vet att det kan vara svårt att ta sig tid för att prioritera sin egen utveckling. Det här programmet är anpassat för drivna personer med en fullspäckad kalender. Programmets upplägg är flexibelt – deltagaren bestämmer själv när det är rätt tajming för att starta och varje coachningssession om cirka två timmar bokas in med hänsyn till deltagarens kalender. Programmets moduler kan genomföras digitalt, eller genom fysiska möten med ledarskapscoachen.

Uppstart och anmälan löpande
Nominera en medarbetare eller anmäl dig själv via formuläret nedan, vi kontaktar dig med mer information. Uppstarten av programmet är flexibel utifrån individens preferens och möten kan ske såväl fysiskt som digitalt. Varmt välkommen!

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Välkommen med din förfrågan!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nyfiken på att veta mer? Hör av Dig!

Jag finns här för dig när du har eventuella frågor och funderingar om programmet. Varmt välkommen att höra av dig.

Sarah Scheller Novare Leadership Academy

Sarah Scheller

Head of Individual Programs