KPMG

KPMG i Sverige erbjuder revision, skatterådgivning och konsulttjänster till företag och organisationer. Deras experter hjälper kunder att navigera genom komplexa affärsutmaningar och att maximera sin potential. Vi fick äran att skräddarsy ett ledarutvecklingsprogram för dem.

KPMG & Novare Leadership Academy

Ett skräddarsytt ledarutvecklingsprogram

 

Vad var utmaningen?
Utmaningen var att stötta KPMGs konsulter  Onsite Solutions till att ta sig an rollen som framtidens CFO, en roll som förändras snabbt och kräver bade ledarskap och strategisk höjd.

Vad blev lösningen?
I samarbete med KPMG Onsite Solutions tog vi fram ett ledarutvecklingsprogram som kombinerade ledarskapsutbildning med externt mentorskap. Tre externa mentorer följde deltagarna under hela programmet. Mentorerna var noga utvalda seniora CFOer från Novares nätverk. Under träffarna diskuterade vi framtidens CFO-roll, självledarskap, kommunikation och förändringsledning.

Vad blev resultatet?
Resultatet blev att deltagarna tog med sig nya verktygny inspiration och ökad självkännedom in I sina roller. Det ökade även nätverket och gav ny energi för fortsatt utveckling.

KPMG Novare Leadership Academy

Novare erbjöd oss ett skräddarsytt ledarskapsprogram där vi kombinerade föreläsningar, praktiska övningar och case och mentorskapet från seniora CFO:er. Programmet blandade hårda och mjuka ämnen där vi utvecklade ledarskapet och även verktygslådan för att anta CFOs framtida utmaningar. Novare var inlyssnade på våra behov under programmets gång. Inför varje modul förbereddes vi med pre-work som skapade förutsättning för bra dialoger under programmet. Diskussioner kring trender kombinerades med en fördjupad förståelse för självledarskap, kommunikation och förändringsledning. Dessutom stärkte programmet även vår sammanhållning och teamkänsla.

– Mariah Lindborg, Avdelningschef, KPMG Onsite Solutions Finance & Sustainability​

KPMG | Novare Leadership Academy

Vill du veta mer? Hör av Dig!

Låter ovan intressant? Kontakta oss om du också är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt bolag med ledarskapsutveckling.

Sarah Scheller Novare Leadership Academy

Sarah Scheller

Head of Individual Programs