Karriärmöjligheter via oss

Vad kul att du är intresserad av att göra karriär via Novare Interim & Recruitment! Vi erbjuder allt ifrån långsiktiga permanenta tjänster till kortare temporära gig.

  • Heltidsjobb som konsult

Det finns många anledningar att välja att arbeta som konsult. Att arbeta som konsult via Novare Interim & Recruitment innebär att du kan välja mellan att vara anställd hos oss eller att fakturera genom eget bolag.

 

Som anställd hos oss betalar vi ut din lön, ser till att du är försäkrad och därtill får du en dedikerad Konsultchef som löpande har kontakt med dig. Väljer du istället att starta eget bolag så ansvarar du själv för försäkringar och arbetsgivaransvaret och fakturerar oss löpande för dina uppdrag. I många fall kan kunderna vara intresserade av att erbjuda dig som konsult en direkt anställning. Innan du påbörjar ditt uppdrag så informerar vi om kundens intention och behov så att du är helt införstådd med önskemålen inför start.

 

  • Bli direktrekryterad till ett företag

Känner du att du främst är intresserad av direktanställningar hos en arbetsgivare? Då hjälper vi dig även med det! Novare Interim & Recruitment rekryterar även direkt till företag och hjälper då till med hela, eller delar av processen. Det innebär oftast att vi som rekryterare skapar en arbetsbeskrivning, informerar om tjänsten, håller intervjuer och administrerar hela processen. En stor fördel för dig som kandidat är att vi löpande träffar massivs med kunder för olika typer av tjänster inom just ditt kompetensområde, vilket gör att vi både kan vara konsultativa och proaktiva i processen. Därigenom kan vi finnas med som ett bollplank genom hela processen och reda ut eventuella frågetecken och tankar.

 

När det väl är dags för en överenskommelse tar den blivande arbetsgivaren över med erbjudande, avtalssignering och överenskommelse om start.

 

  • Extrajobb via Novare

Vill du ha en extra sysselsättning vid sidan av ditt eget företag, studier eller en deltidstjänst? Oavsett så är du varmt välkommen att söka jobb via Novare Interim & Recruitment. Vi erbjuder både korta gig, behovsanställningar och löpande deltid. Alla tjänster läggs upp via lediga tjänster.

 

  • Sommarjobb via Novare

Få saker är så attraktivt på arbetsmarknaden som att ha skaffat sig en erfarenhet redan under studierna. På Novare sköter vi rekryteringen till flera bolags sommarjobb runt om i landet och genom att registrera dig hos oss har vi dig i åtanke inför framtida matchningar. Aktuella sommarjobb publiceras vanligtvis mellan mars och juni och alla tjänster läggs upp via lediga tjänster.

Spontanansökan

Hittar du inte drömjobbet i de annonser som finns publicerade idag? Ingen fara, vi får löpande in nya utmaningar och genom att spontanregistrera ditt CV kan vi redan nu knyta kontakt och ha dig i åtanke inför framtida matchningar.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Sohaila Bagger-Sjöbäck

Vd och grundare

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Vad är skillnaden mellan att vara konsult och interimskonsult?
Hur är det att vara konsult via er?
Vad har ni för lönemodell och förmåner för era konsulter?
Vad händer när uppdraget tar slut?