Om Novare Executive Search

Exceptionella ledare för att säkerställa framtida framgång.

När vår kund ger oss uppdraget att genomföra en chefsrekrytering är vårt fokus att hitta den person som både kan driva affärstillväxt och främja organisatorisk utveckling. Målet är tydligt: att identifiera den kandidat som bäst matchar med ägarnas och styrelsens målsättningar för att säkra verksamhetens framtid.

 

Vi kan din bransch.

På samma sätt som branscher skiljer sig åt, varierar också vilken typ av ledare som genererar största värdet. Av den orsaken är våra medarbetare organiserade i branschspecifika team. Varje team besitter djupgående kunskap inom ert specifika branschområde eller affärssegment.

 

Framgång.

Vår historik visar att vi konsekvent levererar hög träffsäkerhet i våra rekryteringar. Framgångsrecepten består av två huvudelement: vårt omfattande nätverk som våra drygt 60 medarbetare besitter gemensamt samt våra rekryteringsteam som består av några av Sveriges mest kompetenta rekryterare, researchers och koordinatorer. Vi levererar! Med effektivitet, grit och erfarenhet. Vi är uppdaterade på marknadsfluktuationer, trender och bidrar själva med att sprida vår kunskap; våra medarbetare deltar regelbundet i intervjuer, paneldebatter och vi arrangerar branschevent där vi bjuder in talare och deltagare för att dela kunskap och tankar. På så sätt delar vi med oss av vårt nätverk, med vårt nätverk. Det lönar sig att vara en Novare-vän!

 

Vi ser möjligheter där andra ser utmaningar. Oavsett om ni söker en ny styrelseledamot, vd, chef eller specialist för en nyckelroll, blir vi er partner och levererar över era förväntningar.

Novare Executive Search i siffror

2001
Grundades Novare Executive Search
12000+
Antal personer vi träffar årligen
400+
Antal tillsättningar 2023

Jämställdhet och rekryteringar

Novare har sedan starten arbetat aktivt med jämställdhet. Sedan 2017 räknar Novare alla sina rekryteringar i Novares Jämställdhetsindex. Syftet med jämställdhetsindexet är att följa upp jämställdhetsmål kring rekryteringar på ett transparent sätt och att inspirera aktörer i branschen att göra samma sak

 

– Vi i rekryteringsbranschen har en maktposition när det gäller jämställdhet. Fler aktörer måste ta sitt ansvar, säger Fredrik Hillelson, grundare och koncernchef för Novare.

 

– Min uppfattning är att några kollegor i branschen är progressiva men det stora flertalet fegar ur i frågan kring jämställdhet. De vill och vågar inte visa sina siffror, det är inte hållbart längre. Kunderna kräver öppenhet idag på ett helt annat sätt, konstaterar Fredrik Hillelson.

 

Fredrik menar att transparens är viktig för att branschen ska kunna följa utvecklingen och sätta tydliga mål för förändring framåt. Tillsammans har vi ett stort ansvar för att skapa ett starkare, lönsammare och mer hållbart näringsliv.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Fredrik Hillelson

Grundare & vd Novare Human Capital, vd Novare Executive Search

Jobba hos oss

Novare Executive Search grundades 2001 och hjälper några av Sveriges ledande företag med rekrytering av chefer. Våra över 60 medarbetares samlade erfarenhet gör oss till ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag.

Bra energi, glädje och högt i tak utmärker vårt sätt att jobba på. Vi sätter värde på att skapa nöjda kunder och glada kandidater genom vårt personliga och engagerade sätt. Att jobba smart, visa respekt, leverera kvalitet och ha roligt tillsammans är också självklarheter för oss.

 

Vill du bli vår nya kollega, eller är du bara nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Skicka ett mejl så börjar vi där! Vare sig du är nyutexaminerad och söker din framtida arbetsplats eller är en konsult med många års erfarenhet i bagaget, ser vi fram emot att träffa dig!

FAQ

Vad är executive search?
Vad är fördelarna med att använda executive search?
Hur ser en rekryteringsprocess ut?
Varför ska vi använda Novare Executive Search som samarbetspartner?
Inom vilka branscher verkar Novare Executive Search?