Anna Waxin till Fastighetsägarna Stockholm

  • 15 december 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Fastighetsägarna Stockholms styrelse har utsett Anna Waxin till ny VD. Hon kommer senast från Skärgårdsstiftelsen där hon har varit VD sedan 2016.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Anna Waxin och är övertygande om att hon kommer stärka Fastighetsägarna Stockholm i sin roll som VD. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap i såväl offentliga verksamheter som politiskt styrda organisationer och dessutom en bakgrund i att hantera strategiska fastighetsfrågor. Vi hälsar Anna Waxin varmt välkommen, säger Inger Olsson Blomberg, styrelseordförande Fastighetsägarna Stockholm.

Anna Waxin är utbildad civilekonom och har även studerat marinbiologi. Närmast innan Skärgårdsstiftelsen kommer Anna Waxin från Sveaskog där hon var VD för dotterbolaget Naturupplevelser AB. Hon har tidigare arbetat som upplåtelsechef på Sveaskog och innan dess som marknads- och försäljningschef på Svenska Turistföreningen.

– Jag ser verkligen fram emot att ta vid en så välskött organisation som Fastighetsägarna Stockholm. Med medlemsnyttan i fokus gör Fastighetsägarna stor skillnad för hela branschen som, liksom andra, står inför nya utmaningar givet dagens omvärldsfaktorer. Jag är imponerad av vad som åstadkommits de senaste åren, säger Anna Waxin.

Anna Waxin tillträder sin tjänst den 8 april 2024.

Till pressmeddelandet >>