Vår process

För att säkerställa att vi alltid möter och överträffar våra kunder förväntningar, har vi tagit fram en process som är transparent, smidig och kundfokuserad. Från den inledande konsultationen till slutleveransen arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras unika behov.

Vår process består av fem delar:

 

  • Behovsanalys och kravprofil

Under uppstartfasen gör vi en noggrann behovsanalys och säkerställer att vi har förstått ert nuläge, behov och målsättning. Vi förmedlar en bra bild av verksamheten och kulturen som vi kan återge i kontakt med kandidaterna.

  • Planering

Vi arbetar alltid i ett projektteam och flera resurser i ett uppdrag, vanligtvis i ett par med en kundansvarig och en rekryterare. Samtliga personer i teamet väljs ut utifrån tidigare erfarenhet av aktuell bransch och yrkesområden som rekryteringen eller bemanningen gäller för.

  • Hur vi attraherar

Vi påbörjar alltid vårt arbete proaktivt redan innan rekryteringen av medarbetare/konsulter startar upp. Novare Bemanning har ett konkurrenskraftigt erbjudande i form av vårt unika arbetssätt där vi erbjuder både utbildningspaket till våra konsulter samt en unik hantering från våra rekryteringskonsulter.

  • Under rekryteringsprocessen

Vi genomför search, annonsering, intervjuer, referenstagning och tester vid önskemål för att matcha rätt kandidater till tjänsten.

  • Uppföljning

Vi arbetar nära våra kandidater, konsulter och kunder och har en aktiv feedbackkultur. Vi genomför regelbundna uppföljningar som grundar sig i det coachande förhållningssättet.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Martin Hellberg

Vd och grundare

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Erbjuder ni både bemanning av konsulter och permanenta rekryteringar?
Vad skiljer Novare Bemanning från andra bemannings- och rekryteringsföretag?
Vilka geografiska områden erbjuder ni era tjänster i?
Hur snabbt kan ni tillhandahålla personal?