Om Novare Bemanning

När det ska gå fort, bli rätt och vara flexibelt.

Vi erbjuder Interims- och bemanningstjänster till myndigheter och offentliga organisationer. Är det en nödsituation? Finns det inte tid för rekryteringsprocesser? Eller är behovet stort, men bara tillfälligt? Kasten kan vara både stora och tvära, men att lösa den typen av situationer, det är vårt jobb.

 

Ni får rätt folk, på rätt plats och i rätt tid.

Visst, det finns många som jobbar med bemanning. Fast vi tänker annorlunda. Det som får våra kunder att komma tillbaka, är att vi inte bara ser en tom stol som ska fyllas. Vi utgår ifrån vad som kan skapa mest värde för bägge parter på sikt. Därför kan man säga att vi spelar två roller: att stötta offentliga organisationer och bygga människors karriärer. På samma gång.
Väldigt ofta blir det riktigt bra. När vi matchar rätt person med rätt jobb, så klockrent att bägge vill fortsätta, då har vi också lyckats med vårt största, övergripande mål – att bidra till en mer hållbar arbetsmarknad.

 

När vi får människor att växa, då växer vi.

Vårt recept för framgång är öppenhet, tillit, driv och engagemang. Därför lägger vi extra stor vikt på personlig utveckling för alla interna medarbetare och konsulter. Och det är något som aldrig blir klart, det är en ständigt pågående process.

 

Behöver ni hjälp nu eller snart?

Det finns inga omöjliga uppdrag. Hör av er till oss så hittar vi en flexibel lösning till er.

 

Jämställdhet och inkludering

Novare Bemanning bidrar till en hållbart arbetsmarknad genom att utveckla individer och organisationer.

Vi tror på att människor blomstrar i ett varmt och öppet klimat där de får förutsättningarna att bidra med sin kompetens. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer mot ett mer inkluderande och hållbart arbetssätt samtidigt som vi hela tiden uppmuntrar till olika perspektiv både internt och externt.

Tack vare en bredd av roller och nivåer når vi en stor bredd av kandidater på arbetsmarknaden och kan därigenom erbjuda både seniora och juniora tjänster. Vi tar även tillvara på människors drivkrafter och drömmar som möjliggör stort engagemang och fina resultat.

Vi brinner för vårt arbete med att attrahera rätt kompetens med den bidragande effekten av en ännu mer inkluderande och hållbar arbetsmarknad. Vi vill inspirera till att se det stora i det lilla och göra skillnad i människors liv.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Sofia Wänblad

Head of Personnel

Hur allt började…

Novarekoncernen är ett av Sveriges ledande HR-företag och var en av de vinnande leverantörerna på Kammarkollegiets upphandling inom kontorstjänster 2021, ett av de största kontrakten på bemanning/interimslösningar för tjänstemän i Sverige. Avtalet blev startskottet för en större satsning på bemanning och vår vd, Martin Hellberg, fick uppdraget att starta ett nytt bolag inom koncernen.

 

Sedan starten har vi anställt flera duktiga medarbetare och tillsammans har vi byggt ett värderingsstyrt bolag utifrån öppenhet, tillit, driv och engagemang. Vi strävar efter att bli den mest värdeskapande aktören i branschen med stort fokus på personlig utveckling för våra medarbetare och konsulter. Genom att stötta organisationer med stora kandidatnätverk och kunskaper inom kompetensförsörjning, driver Novare Bemanning idag ett personligt och samhällsengagerat bolag i stark tillväxt.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Erbjuder ni både bemanning av konsulter och permanenta rekryteringar?
Vad skiljer Novare Bemanning från andra bemannings- och rekryteringsföretag?
Vilka geografiska områden erbjuder ni era tjänster i?
Hur snabbt kan ni tillhandahålla personal?