Somaya El Ghouch ny VD för Novares digitala matchningsplattform – GigAssembly

  • 25 januari 2022
  • Nyhet
Novare

Matchningsplattformen GigAssembly lanserades 2021 av Sohaila Bagger-Sjöbäck tillsammans med HR-koncernen Novare. Nu förstärks plattformen genom rekryteringen av Somaya El Ghouch som bolagets första VD. Somaya kommer från SEB där hon under tio år har varit på ett flertal avdelningar, nu senast som Global Head of Regulatory Office. Hon tillträder 1 februari 2022.

– Jag ser fram emot att få vara med och utveckla GigAssembly till den ledande matchningsplattformen, först i Sverige och sen i resten av Europa, säger Somaya El Ghouch. Jag ser också fram emot att få vara en del av Novare som har ett starkt varumärke präglat av professionalism, mod, mångfald och att göra saker på ett lite annorlunda sätt.

GigAssembly har mötts av en positiv respons från både användare och kunder för sin användarvänlighet och har dagligen hundratals användare. I plattformen kan konsulter och uppdragsgivare mötas. Med hjälp av Bank-ID, bakgrundskontroller och ett ratingsystem skapas en transparent och trygg mötesplats.

– Med Somaya får vi en person som har ett tryggt ledarskap och modet att hjälpa oss ta plattformen till nästa nivå. Teamet har gjort ett fantastiskt arbete med GigAssembly och jag ser med glädje fram emot den fortsatta resan, säger Sohaila Bagger-Sjöbäck. GigAssembly erbjuder något som saknas på marknaden, en plats där konsulter och kunder kan mötas under säkra former och utan mellanhänder.

– Novare är inne på sitt tjugoförsta verksamhetsår och tack vare Sohailas initiativ och med Somaya som VD har vi nu en väl fungerande plattform för att på allvar ta nästa steg in i den digitala HR-världen, säger Fredrik Hillelson, VD och grundare Novare.

Läs mer om verktyget på på www.gigassembly.com