Eton

Tillsammans med Eton har vi utformat ett skräddarsytt utvecklingsprogram för chefer med fokus att träna på att ge feedback och ha modiga konversationer. Eton är ett svenskt företag grundat 1928 som tillverkar herrskjortor och accessoarer av hög kvalitet. Med 240 anställda och försäljning via butiker och online på över 50 marknader i Europa, Nordamerika, Afrika, Oceanien och Asien är Eton idag ett globalt varumärke. Sedan 2016 är riskkapitalbolaget EQT majoritetsägare i Eton AB. Etons kultur kännetecknas av en öppen miljö genom transparens, respekt, ärlighet och förtroende.  

Eton Novare Leadership Academy

Ett skräddarsytt utvecklingsprogram för cheferSyftet med programmet

  • Att främja en hälsosam arbetsmiljö och en utvecklande feedbackkultur
  • Att hjälpa ledarna att vara mer effektiva i att leda och påverka andra
  • Att arbeta med självledarskap för att möjliggöra självkännedom och självreglering hos deltagarna

Interaktivt upplägg med fokus på feedback

Etons feedbackträningsprogram för chefer bestod av två fysiska moduler och en digital workshop för ett 40 tal chefer. Deltagarna kom från både Sverige, Tyskland, England och USA. Den teoretiska grunden för programmet utgick från forskning om psykologisk säkerhet (Edmondson, 1999), neuroledarskap och SCARF-modellen (Rock, 2006).  Under programmet fick deltagarna experimentera och prova olika typer av feedbackmetoder i formatet Feedback Lab där vi arbetar med upplevelsebaserad träning. Metodiken är ”hands-on” där vi varvar bakgrund och teori med en stor dos praktiska övningar och konkreta exempel som är lätta att relatera till. Vi skapar en trygg miljö med reflektion och diskussion efter varje övning. Deltagarna fick även göra en handlingsplan med syfte att konkretisera hur de ska implementera och stärka feedbackkulturen i deras team.

 

 

Eton

Deltagarnas betyg av feedbackutbildningen var 5,22 av 6.

 

Citat från deltagarna

– ”Feedback är nyckeln. Att ge feedback hjälper verkligen till att bygga team.”

– ”Jag tar med mig nya metoder och praktiska verktyg”

– ”Programmet främjar öppen dialog och möjliggör för människor att dela värdefull information med varandra.”

– ”Älskade de olika aktiviteterna – de gjorde att vi höll oss engagerade, entusiastiska och att vi fick skratta tillsammans. Teambuilding-övningarna förenade oss som grupp på många sätt.”

– ”Värdefulla presentationer, information och workshops anpassade för oss på Eton. Det var en bra match för vad vår organisation behöver lägga mer tid på och arbeta med.”

Vi valde Novare Leadership Academy på grund av tidigare mycket goda erfarenheter inom ledarskapsutveckling. Novare visade sig återigen vara en perfekt partner som såg våra unika behov och utmaningar när det gällde att skapa en egen kultur av feedback på Eton. Vi har, mycket tack vare deras grundstruktur, lyckats ta arbetet vidare in i det dagliga arbetet hos oss. Vi ser en kontinuerlig och tydlig förbättring inom feedback.

– David Köröndi, General Counsel & Head of HR, Eton

Vi finns här för Dig

Låter ovan intressant? Kontakta oss om du också är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt bolag med ledarskapsutveckling.

Sarah Scheller Novare Leadership Academy

Sarah Scheller

Head of Individual Programs