Cramo

Cramo erbjuder uthyrning av maskiner, utrustning och lösningar för bygg- och industrisektorn. Deras tjänster omfattar allt från tillfälliga bygg- och industrilokaler till maskiner och verktyg för olika projekt. Vi har hjälpt Cramo med att skapa och implementera utbildningen Cramo LEAD för att utveckla deras seniora ledare.

Referenser Cramo & Novare Leadership Academy

Ett ledarskapsprogram för Cramos seniora ledare

Vad var utmaningen?
Cramo har skapat en företagskultur där HR-målen sätts högt, under parollen ”enable people to perform”. Cramo hade en välarbetad och gedigen ledarskapsutbildning för nya chefer vid namn Ny Chef på Cramo. Det som saknades var en utbildning som riktade sig till att utveckla deras seniora ledare.

Vad blev lösningen?
Tillsammans med Cramo skapade vi på Novare Leadership Academy en utbildning vid namn Cramo LEAD. 7 moduler över 6 månader, både fysiskt och digitalt. Fokus var att ge möjlighet att fortsätta utveckla ledarskapet utifrån ledarnas verksamheter, depåer och mål framåt. Ledarna fick även en individuell coach att djupdyka i situationer och frågeställningar ledarna satt med i sitt dagliga arbete.

Vad blev resultatet?
Resultatet av Cramos satsningar på ledarskap är tydliga i medarbetarundersökningar, där cheferna får generellt mycket goda betyg och ledarskapsindex ökar från redan höga nivåer. Ledarskapet har blivit en central del av företagskulturen och uppskattas av medarbetarna. Trots utmaningar som tuffare tider i branschen fortsätter Cramo att prioritera ledarskapet och siktar på att inspirera andra inom branschen genom sina framgångar.

Tidigare deltagare berättar

Stephanie och Erdem var två av deltagarna som deltog i Cramo LEAD. Se filmen för att ta del av deras tankar efter utbildningen.

LEAD-programmet fick mig uppleva djupet i mitt ledarskap. Det djupet som förstärker grunden att leda. Tusen tack!

– Erdem Bozatli, Distriktschef Cramo Stockholm

Referenser Cramo | Novare Leadership Academy

Stort tack till Novare Leadership Academy för ett proffesionellt och väl bearbetat ledarskapsprogram. Ni har fått mig att hitta mig själv bland maskiner, personal, mål och strategier. Jag känner mig stark och trygg nu!

– Julia Johansson, Depåchef Cramo Jönköping

Cramo Novare Leadership Academy

Vill du veta mer? Hör av dig!

Vi vill gärna höra från dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller frågor.