Novare leadership Academy erbjuder skräddarsydda, individuella mentor- och ledarskapsprogram i alla skeden av karriären. Programmen anpassas efter individens specifika affärs- och ledarutmaningar, med flexibel uppstart och längd.
Välkommen att läsa mer om programmen och vilket som passar dig eller din medarbetare!

Individuella Program

Stockholm

Novares Mentorprogram

Mentorskap, ledarutveckling och affärsnätverk för den nya generationens ledare.

49 000 · 10 månader
Läs mer

Individanpassat mentorskap – Mentor o..

Novares Mentorprogram för ledare är ett skräddarsytt, individuellt mentorskap anpassat efter individens specifika affärs- och ledarutmaningar. Detta mentorprogram riktar sig till ledare och nyckelpersoner i alla faser i karriären – från unga topptalanger till seniora ledare som vill ta sitt ledarskap till nästa nivå.

· Enligt överenskommelse
Läs mer

Certifierad Ledarskapscoach

Ta ditt ledarskap till nästa nivå genom med en "personlig tränare" i ledarskap - en certifierad ledarskapscoach. Utmanande tider ställer tuffa krav på ledare när det gäller att leda individer och team för att upprätthålla motivation och engagemang och för att säkerställa att affärsmålen nås.

· Enligt överenskommelse
Läs mer

Novares Karriärcoaching

Vi matchar din medarbetare med rätt person från Novare som kan ge bästa möjliga support utifrån specifika behov och utmaningar. Våra karriärcoacher är erfarna, kunniga, engagerade och omtänksamma. Med hjälp av vårt skräddarsydda karriärsprogram kan vi hjälpa din medarbetare att välja rätt väg för att hitta ett nytt hållbart och långsiktigt karriärspår.

· Enligt överenskommelse
Läs mer
Stockholm / Digitalt

Mentor, ledarskapscoach eller karriärcoach?

Vi förklarar skillanden och fördelarna med att ha en mentor, ledarskapscoach eller karriärcoach.

Pris på begäran · 6-10 månader
Läs mer