Rozita Dadras till Tre Sverige

  • 23 januari 2024
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Rozita Dadras blir ny HR-direktör (CHRO) på Tre Sverige. Hon kommer närmast från rollen som global HR-direktör för Global Career Strategy på IBM. Rozita ingår i Tres ledningsgrupp och tillträder sin nya roll den 1 mars.

– Vi är glada att välkomna Rozita till oss. Hon har lång erfarenhet från tech- och teknikbranschen, vilket är värdefullt. Hennes profil och kompetens inom rekrytering och att utveckla talanger blir mycket värdefull för oss, säger Haval van Drumpt, VD för Tre.

Rozita kommer närmast från rollen som HR-direktör (CHRO) för Global Career Strategy & Internal Mobility inom IBM-koncernen. Hon har jobbat inom IBM i många olika roller, där resan började inom försäljning med en bakgrund och utbildning inom data- och systemvetenskap. Under 2008 tog hon klivet över till HR och har sedan dess jobbat på svensk, europeisk och global nivå.

– Det ska bli spännande att komma till Tre som är ett innovativt företag i tillväxt med en stark företagskultur. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla kulturen och möjligheter att växa inom företaget. Digitaliseringen förändrar alla branscher snabbt och företag måste kunna anpassa sig och utvecklas i samma takt. Nu ser jag fram emot att få uppleva den företagskultur jag hört och läst så mycket om, säger Rozita Dadras.

På IBM arbetade Rozita i en global miljö med kompetensutveckling, mångfald och inkludering. De senaste åren har Rozita haft en central roll i IBM:s transformationsresa inom AI och innovation. Erfarenheterna och kunskapen därifrån blir nyttiga även för Tre, som står inför liknande utmaningar inom digitalisering, innovation och mycket snabb tech-utveckling.

Till pressmeddelandet >>