Novare Executive Search förvärvar Burro Advisors 

  • 28 maj 2022
  • Nyhet
Novare Executive Search

Novare Executive Search är ett av nordens ledande och största rekryteringsföretag med inriktning mot styrelse, VD och andra ledande befattningshavare. För ett år sedan slogs bolaget ihop med Search & Selection, ledande inom mellanchefssegmentet. Nu växer Novare Executive Search ytterligare genom att förvärva Burro Advisors som med sin verksamhet kommer öka Novares omsättning ytterligare. Det är inte bara samarbetspartners som flyttar med till Novare, det gör även VD och medgrundare Tobias Löfgren.

”Det är med glädje jag nu kommer till Novare som har varit en förebild för mig under många år i branschen, säger Tobias Löfgren. Burro Advisors är ett starkt värderingsdrivet företag som präglas av lagarbete, innovation och genuin schyssthet. Egenskaper som jag står för och som jag också tycker är utmärkande för Novare och dess medarbetare.

– Med Tobias får vi möjlighet att höja ribban ett steg till och skapa ett större momentum, säger Fredrik Hillelson, VD och grundare Novare Executive Search. Burros inriktning på search och assessments kompletterar det vi arbetar med på ett bra sätt och jag ser fram emot att hälsa Burros samarbetspartners välkomna till Novarefamiljen.

Förvärvet av bolaget blev klart i maj 2022 och det var även då Tobias Löfgren påbörjade sin anställning i Novare Executive Search.

Kontakt
Fredrik Hillelson: 0735200062

Om Novare
Novare grundades 2001 av Fredrik Hillelson tillsammans med Investor AB. Idag är bolaget partnerägt och består av 12 bolag och initiativ. Läs mer på novare.se