Catharina Jevrell till Novare Leadership Academy

  • 17 mars 2022
  • Intervju
Leadership Academy

Hej och välkommen till Novare! Hur känns det?
– Tack, jag är mycket glad över att vara här på Novare och att få arbeta på Novare Leadership Academy där dagens och morgondagens ledare och chefer möts samt utvecklas.

Vad ska du göra på Novare?
– Som konsult och Program Director på Novare Leadership Academy planerar jag bland annat ett event den 24/5 om hållbarhet, ledarskap och affären. Med toppföreläsare, specialister och paneldiskussioner. Mattias Frumerie, Sveriges klimatförhandlare inleder dagen, vi tittar närmare på finanssektorn, energisektorn samt den gröna industrin. Hållbarhet – vad är det egentligen? Varför är det viktigt och hur kommer det att påverka oss? – Något för dig? Läs mer här >>

Varför valde du att komma till just Novare?
– Jag känner till Novare sedan tidigare och uppskattar verkligen företagets samhällsansvar och det lands- gagneliga perspektivet. Novare Leadership Academy erbjuder ett mycket intressant sammanhang med spännande och givande arbetsuppgifter som inkluderar lärande, nyfikenhet, kommunikation och relationer. Och som grädde på moset så är kollegorna, kunniga, proffsiga och supertrevliga.

Vad har du gjort innan?
– Jag har arbetat med kommunikation i många roller, som vd, kommunikationsansvarig och PR-konsult. Kommunikation, affärsutveckling, varumärkesvård och opinionsbildning är med andra ord den röda tråden. Jag har bland annat varit Media Relations Manager för Skanska AB, External Relations Manager för P&G och för Hyper Island i Singapore. Nu hemkommen efter sju år i Asien (Singapore och Taiwan), kommer jag närmast från ett uppdrag på Nobelstiftelsen.