Christina Andersson

CEO

Christina Andersson är en erfaren ledare med över 25 år av ledning av innovativa organisationer. Hon har en dokumenterad meritlista av att lansera, leda och växa företag globalt, med ett starkt fokus på transformation. Christina är VD på Novare Leadership Academy sedan 2020. 

Innan hon började på Novare var Christina verkställande direktör för den globala utbildningsbolaget Hyper Island. Hon var VD och lanserade verksamheten i Storbritannien och Singapore och blev därmed en nyckelpartner för många organisationer för att stödja dem i deras digitala transformationsresor. 

Christina arbetar med stora transformationer och organisationer genom att översätta deras strategier till organisationens inre arbete med lärande i kärnan. Både på en konceptuell och visuell nivå för att göra det lätt att förstå samt att överföra detta till organisationen och teamen. 

Hon brinner för att hitta smartare och bättre sätt att bli mer hållbara individer såväl som organisationer och därigenom bidra positivt till klimatförändringar. Som ett resultat påverkar hon på en systemisk nivå genom ledare och organisationer för att bekämpa global uppvärmning. 

Utformning av affärsverksamhet:

Transformation:

Ledarskap:

Hållbara affärsmodeller:

Utbildning

  • Hyper Island
  • UGL
  • FUGL Försvarshögskolan
  • Prince2
Leadership Academy