Styrelseutvärdering

Att utvärdera styrelsens arbete är både viktigt och en god vana. Styrelser som systematisk utvärderar sitt arbete skapar bra verktyg för att öka effekten i att styra en framgångsrik bolagsutveckling.

 

styrelseutvärdering

Ett verktyg för framgångsrikt styrelsearbete!

På Novare arbetar vi sedan många år med styrelseutvärderingar för alla typer av bolag – familjebolag, investmentbolag, små bolag, börsnoterade bolag och statliga bolag – såväl som mogna bolag, tillväxtbolag eller starts-ups och scale-ups. Alla är välkomna.

Vi genomför både digitala enkäter och personliga intervjuer – men alltid med analys och rekommendationer, vägledning och guidning utifrån resultatet. Det viktiga är vilka frågor som ställs och hur informationen tas om hand och analyseras.

Genom våra etablerade frågebatterier kontaktar vi och lyssnar in alla styrelsens medlemmar. Därefter sammanställer vi en anonymiserad rapport med analys och rekommendationer. Styrelsen ska årligen genom en systematisk och strukturerad process utvärdera styrelsearbetet med syftet att utveckla styrelsens arbetsformer och effektivitet. Resultatet av utvärderingen ska redovisas för valberedningen.Svensk Kod för bolagsstyrning Kap 8:1.

Omfattning
Enligt överenskommelse
Pris
Enligt offert
Antal deltagare
Enligt överenskommelse
Tid
Enligt överenskommelse

Våra specialister på styrelseutvärderingar

Marie-Louise Kjellström

Marie-Louise Kjellström

Moderator och programledare

Marie-Louise Kjellström är arbetande styrelseordförande för Novare Leadership Academy och leder affärsområdet Board Programs. Marie-Louise arbetar med frågor i professionell styrelseutveckling sedan 2015. Hon är också Ordförande i Club Eriks AB och i Valberedningen för Sophiahemmet i Stockholm. Bland tidigare styrelseuppdrag märks Hemnet, Stockholms Handelskammare och Projektplce bland andra.
Per-Allan Karlsson

Per-Allan Karlsson

Senior partner, Senior Consultant och Team Leader inom VD- och Styrelseteamet.

Per-Allan har arbetat med Executive Search i 27 år varav 14 år på Novare. Idag arbetar han i huvudsak med VD rekrytering, styrelserekrytering samt utvärderingar av styrelser och ledningsgrupper.

Skicka in en Intresse­anmälan

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Välkommen med din förfrågan!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.