Alumn: ”Jag fick nya insikter och nycklar till att göra mer medvetna val”

  • 31 maj 2023
  • Nyhet
Leadership Academy

Dubbelt upp! Christina Heikel, Stadsutvecklingsansvarig på Västsvenska Handelskammaren, är alumn både från Novares Mentorprogram och nu senast från ledarskapsprogrammet Novare Accelerate Program. Vi ställde några frågor om vad hon tog med sig från Accelerate.

Kan du kort beskriva dina upplevelser från Novare Accelerate Program?

– Jag upplevde ett sammanhang där vi inspirerades och tillsammans kunde tänka mer dynamiskt kring var vi är och vart vi ska. Hur vi väljer att tänka är helt avgörande, för var vi ser affären och ömsesidigheten i samarbeten med andra till hur vi hittar inre balans och mening i det vi gör. Jag har alltid velat framåt och hittat en tydligare systematik i förhållande till mina värderingar.

Vad var det absolut bästa med programmet?

– Programmet gav mig helt nya insikter och väldigt konkreta nycklar till att göra mer medvetna val och sikta mot nya mål. Utbytet med gruppen var väldigt värdefullt och Novare Leadership Academy lyckades väldigt bra med att skapa en positiv och tillåtande miljö för lärande.

Är det några särskilda take-away’s från gästtalarna som du har haft användning av efter programmet?

– Föreläsarna var alla fantastiska på sitt sätt. Jag uppskattade särskilt Julia Norinders (VP People & Sustainability på Zenseact) föreläsning om värdebaserat ledarskap och Kaj Töröks (Chief Sustainability Officer på MAX Burgers) berättelse om hur betydelsefullt Max Burgers CO2-mål har varit för att utveckla deras affär.

Om Novare Accelerate Program

Novares uppskattade ledarskapsprogram för chefer, projektledare och specialister som vill ta sitt ledarskap till nästa nivå. Under fyra interaktiva moduler blandar vi sessioner med gästtalare med erfarenhetsutbyte och workshops med teman som ledarskap, affärsutveckling, förändring och självledarskap.

Novare Accelerate Program startar i september 2023. Antagningen öppen fram till den 30 juni. För mer information, läs mer här eller kontakta Sarah Scheller, Program Director, på sarah.scheller@novare.

Mer information om Novares Mentorprogram hittar du här.