Marek Rejmer till Nixu

  • 23 maj 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Marek Rejmer har rekryterats till Senior Vice President för Nixu Corporation och blir därmed också medlem i Nixus företagsledningsteam, med ansvar för affärsområdet Identity Access Management. Marek börjar sin position den 1 augusti 2023.

Marek Rejmer har omfattande erfarenhet och en framgångsrik karriär inom IT-branschen där han har haft flera olika ledande positioner. Senast tjänstgjorde han som koncern-CIO för Telia Company och tidigare som Chef för Produkter och Lösningar på Telia Sverige. Innan dess arbetade Marek i flera år som Vice President för företagsapplikationer på Tieto, där han var ansvarig för internationell verksamhet baserad på global leverans.

”Jag ser fram emot att ansluta till Nixu och börja arbeta med dess talangfulla team. Betydelsen av cybersäkerhet för våra samhällen och våra kunder kan inte överskattas. Nixu är väl positionerat inom segmentet och har stora möjligheter att snabbt växa inom detta spännande spjutspetsområde”, säger Marek Rejmer. ”Jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta framgång.”

Om Nixu
Nixu är ett cybersäkerhetsföretag som i över tre decennier legat i framkant för att skapa framtidens cybersäkerhet. Nixu har nordiska rötter och har över 400 anställda cybersäkerhetsexperter i Finland, Sverige, Nederländerna, Danmark och Rumänien. Nixus aktier är noterade på Nasdaq Helsinki.