Fastighet & Bygg

Fastighetsbranschen spelar en avgörande roll i våra samhällen. Fastighetsbolagen och dess investerare kan driva verklig förändring, både vad gäller att skapa stadsmiljöer vi trivs i och vad gäller påverkan på miljö och klimat.

 

Med mångårig erfarenhet inom executive search i fastighetssektorn hjälper vi de bolag och människor som skapar, finansierar och utvecklar våra städer och samhällen. Våra konsulter har genuint intresse, djup kunskap och expertis samt starka nätverk inom fastighetsbranschen.

Novare Executive Search erbjuder rådgivning och rekrytering till styrelser, ledningsgrupper, seniora ledarroller och specialister. Vi har tillsatt roller inom sektorns olika segment, däribland bostäder, kontor, fastighetsutveckling, logistik, lätt industri och handel samt banker och rådgivare. Vi har även gedigen erfarenhet av att arbeta med kunder som fokuserar på fastighetsutveckling samt entreprenad och bygg.

 

Vi har god erfarenhet av att utföra uppdrag åt olika typer av bolag och ägare. Under åren har Novare Executive Search arbetat med privata och noterade bolag, institutioner och kapitalförvaltare, statliga och kommunala bolag samt Private Equity-bolag som investerar i fastighetssektorn.

Här har vi samlat ett urval av våra kunder

Vill du veta mer? Hör av dig!

Välkommen att höra av dig till vår teamleader Christian Agneskog.

Christian Agneskog

Senior Consultant & Partner

FAQ

Vad är executive search?
Vad är fördelarna med att använda executive search?
Hur ser en rekryteringsprocess ut?
Varför ska vi använda Novare Executive Search som samarbetspartner?
Inom vilka branscher verkar Novare Executive Search?