Vill du bli konsult?

Är du intresserad av en karriär inom offentlig sektor?

Idag ser vi en tydlig trend på att erfarenhet från statlig myndighet och den offentliga sektorn är extremt meriterande. Många myndigheter ligger i framkant när det kommer till strävan mot ett mer inkluderande och hållbart arbetssätt.

Vi har uppdragen för dig! Vi har avtal med över 400 statliga myndigheter runtom i Sverige. Detta kan innebära uppdrag som:

 

  • Kommunikatör
  • Administratör
  • Registrator
  • Arkivarie
  • Receptionist
  • Internservicemedarbetare/vaktmästare
  • Handläggare
  • Inköpare eller upphandlare

 

Vi är experter på offentlig sektor…

och hur du matchar din profil mot ditt nästa statliga uppdrag. Vår kunskap om starka anbud kommer till stor nytta gällande både formalia och uppbyggnad av din presentation av dig själv, allt för att du inte ska missa chansen till nästa spännande uppdrag. Självklart arbetar vi även aktivt med marknadsföring av din profil inom hela Novaregruppen och strävar efter att matcha dina önskemål.

 

Stor efterfrågan på HR och ekonomi

Vilka uppdrag kan vi erbjuda dig inom HR?

Vi kan erbjuda dig uppdrag inom hela HR området, vare sig du har flera års erfarenhet eller om du är nyutexaminerad, och är ute efter meriterande erfarenhet.
Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult med eget bolag, att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid.

 

Vilka uppdrag kan vi erbjuda dig inom ekonomi?

Kanske är du controller, redovisningsekonom eller ekonomiassistent och längtar efter att få ta dig an nya erfarenheter? Vi kan erbjuda dig konsultuppdrag inom framförallt den offentliga sektorn, där du får eftertraktad erfarenhet av exempelvis statlig redovisning. Innehar du sen tidigare statliga meriter är din expertis inom området högt uppskattad av våra kunder. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult med eget bolag, att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid.

 

Varför ska du vara konsult hos oss?

Vi på Novare Bemanning har skapat ett attraktivt erbjudande till dig som individ. Tillsammans tar vi din personliga och professionella utveckling till en ny nivå.

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Du kommer även få möjlighet till värdefulla karriärsamtal för att närma dig ditt långsiktiga mål i arbetslivet.

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka gärna in din intresseanmälan/ansökan så kontaktar vi dig när vi har ett uppdrag som matchar din profil. Du kan hjälpa oss med att ange i din ansökan vilken typ av roll och organisation du är intresserad av.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret du söker här, tveka inte att höra av dig till oss!

Hur skickar jag in mitt CV?
Hur lång tid tar en rekryteringsprocess?
Varför ska man välja att arbeta som konsult hos just er?
Har ni även deltidsuppdrag?