GigAssembly lanserar ny hemsida

  • 16 november 2022
  • Rekrytering
Interim and Recruitment

Förra året lanserades konsultplattformen GigAssembly som nu presenteras i ny skepnad. GigAssembly är Novares första digitala satsning som syftar till att göra det enklare för företag som redan vet vilken kompetens de efterfrågar att själva söka och hitta professionella konsulter direkt i plattformen.

– Med den nya hemsidan har vi dels uppdaterat designen, men framförallt gjort det ännu tydligare kring hur enkelt det är att hitta interimskonsulter via vår plattform, säger Somaya Eriksson, CEO för GigAssembly. Dessutom har vi förtydligat prismodellen samt våra tilläggstjänster.

Det är helt gratis för alla att registrera konto på GigAssembly och börja söka efter konsulter direkt. Hittar man en kandidat som matchar ens kravprofil kan man köpa loss kontaktuppgifter för 100 kr och kontakta kandidaten direkt. Skulle man sedan välja att anlita konsulten utgår en fast engångskostnad på 25 000 kr oavsett uppdragets längd. För uppdrag kortare än tre månader erbjuds ett reducerat pris.

– Efter att ha pratat med många kunder sedan jag tillträdde rollen som VD har jag förstått att det inte varit helt solklart hur mycket pengar det går att spara genom att göra sökningen själv, och på så sätt undvika konsultförmedlarnas påslag på varje faktura. En kostnad motsvarande upp till en halv miljon för längre konsultuppdrag per år, fortsätter Somaya.

För konsulter är det givetvis helt gratis att synas i plattformen, även när man blir anlitad för ett uppdrag.

Besök GigAssembly via www.gigassembly.com