Nina Eriksson till Apoteket

  • 22 augusti 2022
  • Nyhet
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Nina Eriksson har blivit rekryterad till affärsområdeschef på Apoteket. Nina har mångårig erfarenhet från liknande roller inom handeln från Clas Ohlson och Ikea, hon kommer närmast från Hemköp där hon varit sedan 2018.

”I en samlad organisation för butikerna med Nina som ledare ökar vi nu takten. Nina har en gedigen erfarenhet med fokus på butiksdrift och försäljning, och hon kommer tillsammans med våra fantastiska medarbetare att fortsätta göra betydelsefulla insatser för våra kunder. Nina är varmt välkommen till Apoteket! säger Rasmus Nerman, vd på Apoteket.”

”Det känns fantastiskt spännande att få ta mig an den här rollen. Branschen är på en otroligt spännande resa och att få vara med på den känns inspirerande. Min drivkraft har alltid varit att förenkla och förbättra för alla medarbetare inom hela organisationen med service, försäljning och medarbetarskap i fokus. Med den kunskap som jag har byggt upp genom åren vill jag tillsammans med alla medarbetare ta Apoteket till nästa steg, säger Nina Eriksson.”

”Nina kommer att bli ett värdefullt tillskott i vår verksamhet. Hon har lång erfarenhet från att leda stora organisationer och är en inspirerande ledare med stort hjärta som får saker att hända, säger Rasmus Nerman.”

Nina Eriksson tillträder sin nya roll i oktober.

Till pressmeddelande >>