Maria Anderson Roussakis till Casall

  • 20 oktober 2022
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Novare har varit med och rekryterat Maria Anderson Roussakis till Sustainability & Quality Manager på Casall. Hon kommer senast från Babyshop Group och tidigare Sustainability & Innovation Lead på Happy Socks. 

”Rollen som Sustainability & Quality Manager är nyinrättad och enligt Nanna Hedlund, VD på Casall Sport, en logisk utveckling av det hållbarhetsarbete som Casall har drivit sedan starten på 80-talet:

”Hållbarhet har alltid varit en central del inom Casall och vi strävar efter att vara ledande när det gäller att kombinera hållbara material med bästa kvalitet, funktion och livslängd. Utöver att 100% av vår säsongskollektion från och med SS23 är tillverkad i minst 50% mer hållbara material har vi därför vår Durability guarantee, som lovar att plagg i våra signaturkvaliteteter håller över tid och för minst 200 tvättar. 90% av våra plagg tillverkas dessutom i Europa, vilket innebär kortare transportvägar och tryggare arbetsförhållanden. Att nu kunna välkomna Maria till teamet för att förvalta och utveckla vårt hållbarhetsarbete i alla led känns väldigt roligt”, säger Nanna Hedlund.

Maria Anderson Roussakis tillträdde tjänsten som Sustainability & Quality Manager den 26 september 2022.

Läs mer här >>