Helena Salomonson till Samhall

  • 15 november 2022
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Novare har varit med och rekryterat Helena Salomonson till ny kommunikationschef på Samhall. Hon tillträder tjänsten den 1 januari 2023. Helena kommer närmast från Socialdemokraterna där hon arbetat som kommunikationschef, dessförinnan har hon bland annat varit vice VD på Riksteatern.

”Det är ett privilegium att få välkomna Helena och Susanna till Samhall. De båda kliver in med efterfrågad kompetens och energi på HR- & Kommunikationsavdelningen. Helena kommer att arbeta tillsammans med mig och vår marknadschef Susanna Stubberöd med uppdraget att synliggöra Samhalls värde på arbetsmarknaden, säger Sabina Rasiwala.

Att få komma till Samhall och arbeta under ledning av Sabina Rasiwala var för spännande att säga nej till, säger Helena Salomonson. Jag ser fram emot att få fler att upptäcka all fantastisk verksamhet som görs och se vilken otrolig kraft Samhall kan vara för ett bättre samhälle där allas förmåga tas i anspråk. Vi kommer driva ett offensivt och inkluderande kommunikationsarbete, säger Helena Salomonson.”

Läs mer här >>

Fotograf: Magnus Skoglöf