Industri & GreenTech


INDUSTRI

Många industrier står inför stora utmaningar, inklusive kompetensbrist och geopolitiska problem som orsakar störningar i leveranskedjan. Många kämpar med att anpassa sig till dessa förhållanden och samtidigt investera i teknik och digitalisering för sin konkurrenskraft och för den gröna omställningen. Trots utmaningar finns det fler positiva tecken. Förnyade investeringar i smarta fabriker och AI förväntas driva konkurrenskraften framåt. Marknaden för industribolag är i dagsläget fylld med möjligheter.

 

Novares Industriteam arbetar med att förse den industriella sektorn med marknadens bästa ledare. Teamet arbetar brett med allt från tillverkande industri, B2B Services, handels- och logistikföretag och energibranschen. Spännvidden på kundbolagens storlek från stora industribolag och riskkapitalbolags start- och scale-up visar både bredden och djupet på det vi gör.

Teamets medarbetare har gedigen erfarenhet från rekrytering i sektorn – med oss får du samarbeta med några av de mest erfarna konsulterna och researchexperterna på den nordiska marknaden.

 

GREENTECH

Vi är verksamma inom energi och GreenTech där vi arbetar i skärningspunkten mellan miljö, teknik, industri och digitalisering. Grön energi är en ny svensk tillväxtmotor som spelar en nyckelroll för att skapa ett hållbart samhälle. Alla – både nystartade bolag och stora industrikoncerner – arbetar med att hitta innovativa lösningar som marknaden efterfrågar och tekniken möjliggör. Behovet av grön teknik, cirkulär ekonomi och nya perspektiv är stort. Att hitta rätt kompetens är en utmaning för många. Tack vare vårt breda och djupa nätverk och samarbetet mellan våra branschteam kan vi handplocka rätt kompetens som hjälper dig att bygga framtidens lösningar redan idag.

Här har vi samlat ett urval av våra kunder

Vill du veta mer? Hör av dig!

Välkommen att höra av dig till vår teamleader Anna Malmström.

Anna Malmström

Partner & Senior Consultant

FAQ

Vad är executive search?
Vad är fördelarna med att använda executive search?
Hur ser en rekryteringsprocess ut?
Varför ska vi använda Novare Executive Search som samarbetspartner?
Inom vilka branscher verkar Novare Executive Search?