Jenny Ashman Haquinius blir ny finanschef för Investor

  • 29 augusti 2024
  • Nyhet
  • Rekrytering

Jenny Ashman Haquinius blir ny finansdirektör för Investor och medlem av ledningsgruppen under fjärde kvartalet 2024. Hon arbetar för närvarande på Patricia Industries, som samlar Investors onoterade innehav.

Novare Executive Search

Jenny Ashman Haquinius började på Investor 2015. Under 2022 och 2023 arbetade Jenny Ashman Haquinius för det Patricia Industries-ägda fastighetsbolaget Vectura där hon ansvarade för den största regionen och var en del av bolagets ledningsgrupp. Innan Investor jobbade hon som analytiker på Nordeas Corporate Finance-avdelning.

 

”Jag är mycket glad att Jenny har tackat ja till att bli vår nästa CFO. Hennes breda kunskaper, goda kommunikationsförmåga, ledarskapserfarenhet och gemensamma värderingar gör henne väl förberedd för rollen. Jag är också tacksam för att Helena stannar till nästa år för att säkerställa en ordnad övergång”, säger Investors koncernchef och vd Christian Cederholm.

 

”Jag känner mig ödmjuk, hedrad och förväntansfull. Efter många år på Investor vet jag att jag kommer bli en del av en stark och mycket professionell funktion och jag ser fram emot att jobba ihop med teamet och resten av bolaget i den här nya och spännande rollen”, säger Jenny Ashman Haquinius.