Carolina Brandtman är ny VD för Azets i Sverige

  • 12 september 2024
  • Nyhet
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Azets, outsourcingleverantören av ekonomi- och lönetjänster, har utsett Carolina Brandtman som ny VD för verksamheten i Sverige. Carolina började den 2 september och ersätter June Mejlgaard Jensen som tidigare varit VD för Azets i både Sverige och Danmark.

 

Carolina har en gedigen bakgrund inom banksektorn och från fintech-bolag, där hon framgångsrikt drivit tillväxt i alla bolag hon arbetat med. Som VD för GE Money Bank genomförde hon en omfattande omstrukturering av verksamheten och ansvarade för sammanslagningen med Santander.

 

Carolina har även varit VD för betallösningsföretaget Qliro och gjorde det till ett snabbväxande fristående techbolag noterat på Nasdaq.

 

Carolina Brandtman, VD för Azets i Sverige, säger: ”Jag är glad över att ta mig an denna spännande utmaning som ny ledare för Azets under en viktig fas av tillväxt, transformation och möjligheter. Våra kunders behov är i förändring och vi fokuserar på att erbjuda rådgivningstjänster inom ekonomi, lön, HR och juridik som hjälper svenska företag att nå sina mål. Våra investeringar i både personal och teknik är en viktig del i detta arbete.”

 

Läs pressmeddelandet här