Årets mångfaldsföretag

  • 27 februari 2024
  • Panelsamtal
Potential

Vi är glada och stolta över att Novare Potential har utnämnts till finalist som årets mångfaldsföretag i ”Recruitment Awards” som anordnas av branschen.se.

Juryns motivering: Årets Mångfaldsföretag
”Novare Potentials mål är att aktivt bidra till ökad mångfald och inkludering, vilket i sin tur berikar den svenska arbetsmarknaden. Genom att välja innovativa rekryteringsmetoder har de skapat en plattform där mångkulturella talanger får möjlighet att blomstra och därigenom bredda och stärka det svenska näringslivet.

Deras starka kontaktnät i näringslivet öppnar dörrar för nyanlända och möjliggör för dem att integreras på ett meningsfullt sätt. Novare Potentials arbete sträcker sig utöver traditionella rekryteringsmetoder och representerar en nyskapande och inkluderande strategi för att främja diversitet inom arbetskraften. Allt sammantaget utnämner vi Novare Potential som en given finalist i kategorin Årets Mångfaldsföretag”

Novare Potential är specialister på mångkulturell rekrytering och hjälper bolag att hitta rätt kompetens, framförallt inom IT och andra bristyrken. Vårt kundlöfte är: Finns den kompetens du söker bland mångkulturella kandidater i Sverige så kommer vi att hitta den.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med mångkulturell rekrytering? Kontakta Farzad Golchin i nedan formulär eller maila till farzad.golchin@novarepotential.se