Peter Ekdahl till Business Sweden

  • 5 maj 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Peter Ekdahl blir ny regionchef för Business Swedens verksamhet i Nord- och Sydamerika.

– Vi välkomnar Peter Ekdahl till Business Sweden. Hans breda branscherfarenhet och entreprenörskap, samt dokumenterade förmåga att leda internationella tjänsteföretag kommer att vara en tillgång för vår organisation. Dessutom är jag övertygad om att Peter med sin positiva attityd och energi kommer att motivera både team och kunder, säger Jan Larsson, vd för Business Sweden.

Peter Ekdahl har lång internationell konsulterfarenhet med 25 år på Accenture och nu senast några år på Publicis Sapient. Han har haft möjlighet att arbeta med kunder över hela världen och har varit baserad i Sydafrika samt arbetat i London och Chicago.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med ett dedikerat team få representera Sverige internationellt och stötta svenska företag i sina tillväxtambitioner. Det ska bli fantastiskt att få möjlighet att arbeta globalt, och särskilt i USA, med tanke på min tidigare erfarenhet i regionen. Jag är glad över att få bygga vidare på mina erfarenheter samtidigt som jag nu får en chans att lära mig nya områden och hitta lösningar på utmaningar till fördel för svenskt näringsliv”, säger Peter Ekdahl.

Till pressmeddelandet >>