Malin Rylander-Leijon till Folksam

  • 23 maj 2023
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Malin Rylander-Leijon blir ny CFO på Folksam. Den 15 augusti börjar Malin Rylander-Leijon som ny CFO på Folksam och tar plats i koncernledningen. Malin kommer närmast från Länsförsäkringar AB där hon haft flera ledande roller, bland annat som CFO i drygt 11 år.

– Jag är både glad och stolt att kunna berätta att Malin Rylander-Leijon är Folksams nya CFO. Med Malin får vi en mycket erfaren CFO med gedigen kunskap om både liv- och sakförsäkringsverksamhet. Jag är övertygad om att Malin kommer kunna bidra på ett mycket värdefullt sätt i det fortsatta arbetet med att utveckla Folksams verksamhet, säger Ylva Wessén, VD och Koncernchef Folksamgruppen.

– Folksam är ett framgångsrikt, kundägt bolag med en lång och imponerande historia, viljan att bidra till människors trygghet och ett hållbart samhälle har byggt den starka marknadsposition man har idag. Jag ser fram emot att få lära känna mina nya kollegor, sätta mig in i verksamheten och tillsammans vidareutveckla Folksam, säger Malin Rylander-Leijon.

Till pressmeddelandet >>