Irma Karat Džindo blir Chef Projekt på Swedavia

  • 16 september 2024
  • Nyhet
  • Rekrytering

Swedavias projektorganisation, som ansvarar för genomförandet av projekt på Swedavias tio flygplatser, har under de senaste åren levererat Arlandas största byggprojekt genom tiderna, den omfattande utbyggnaden av Arlandas Terminal 5 med ny säkerhetskontroll och Marknadsplats. Nu fortsätter utvecklingen med ny fart med projekt som tar Sveriges största flygplats vidare in i framtiden.

Novare Executive Search

Irma Karat Džindo har en lång erfarenhet av ledande roller som anläggningsingenjör inom markbyggnad och är för närvarande regionchef för Anläggningskonstruktion inom Swecos division för Transportinfrastruktur. Hennes inspirerande ledarskap kommer att spela en avgörande roll i utvecklingen av Arlanda och andra flygplatser.

 

– Efter många års erfarenhet av infrastrukturprojekt i projekteringsfasen, ser jag fram emot att bredda mitt perspektiv och följa projekt från början till slut i beställarrollen. Jag har länge haft gott öga till Swedavia som organisation och sett ett fint ledarskap. Jag drivs själv av starkt engagemang och ser fram emot att, tillsammans med Swedavias kompetenta medarbetare, vara med och bygga framtidens flygplatser, säger Irma Karat Džindo som tillträder tjänsten i mitten av november 2024.

 

Läs mer här >>