Annika Grumert Klang till Oculos Sverige

  • 30 maj 2022
  • Rekrytering
Novare Executive Search

Annika Grumert Klang har rekryterats till VD för Oculos Sverige.

Nu vidgar Aller Media sitt byrånätverk Ahead Group genom att ta MarTech-byrån Oculos till Sverige. Oculos är Norges ledande byrå inom CRM, lojalitet, data, insikter, MarTech och arbetar bland annat med kunddialoger, kundklubbar, bonusprogram och Marketing Automation. Byrån är en one stop shop för alla frågor inom CRM och MarTech.

Annika Grumert Klang, som senast har varit Head of MarTech på Merkle (dentsu-nätverket), träder in på sin nya tjänst som VD i slutet av maj. Hon har över 10 års erfarenhet av branschen och har bland annat haft ledande roller på Merkle, Isobar och Avaus.

– Vi har länge märkt en ökande efterfrågan av MarTech expertis i vår existerande affär inom Ahead Group. Nu gör vi slag i saken och tar framgångssagan Oculos till Sverige. CRM, lojalitet och MarTech blir ett viktigt komplement till våra byråer inom Ahead Group och jag ser redan många synergieffekter som vi ska ta tillvara. Jag är stolt och glad att Annika Grumert Klang kliver på som vd för Oculos Sverige. Hennes driv och erfarenheter från branschen är precis vad vi behöver, säger Marcus Wikner, vd för Ahead Group i Sverige.

– ­För mig som tidigare har arbetat inom stora verksamheter blir det en spännande utmaning att få vara med och bygga en riktigt grym byrå från grunden. Jag har många tankar och idéer som jag nu kan få sätta i verket med stödet från Ahead Group och Oculos i Norge. Det första jag ska ta mig an är att rekrytera drivna, snälla och smarta kollegor som vill vara med på en riktigt rolig resa, säger Annika Grumert Klang, vd för Oculos Sverige.

Läs mer här >>