Sofia Häggström till Novare Professionals

Publicerat 2019, 7 januari

Den 2 januari 2019 anslöt Sofia Häggström till Novare Professionals i rollen som Head of Sales.

Sofia har arbetat med försäljning och konsulttjänster sedan 2009 och har en bred erfarenhet av att anpassa och optimera olika lösningar till kunder. Sofias roll hos Novare Professionals kommer att vara att utveckla försäljningsstrategier och processer samt ansvara för befintliga och potentiella kundsamarbeten.

Hej Sofia och grattis till din nya tjänst! Vad har du gjort innan?
– Tack! Jag kommer närmast från Bonnier News där jag var försäljningschef för affärsområdet Jobb & Karriär, dessförinnan jobbade jag på EY:s resursförstärkningserbjudande, Insourcing Services. Jag har även arbetat inom konsultbranschen med försäljning och som konsultchef. Jag drivs av att lösa mina kunders behov och har sammanlagt 10 års erfarenhet av försäljning och ledarskap.

Varför vill du arbeta med försäljning?
-Att få hjälpa våra kunder att lösa sina behov samtidigt som vi hjälper kandidater att få sitt drömjobb är anledningen till att jag valde att jobba i branschen. Jag är nyfiken och lösningsorienterad och med en stark idrottsbakgrund jobbar jag gärna hårt, för och tillsammans med mina kunder och kollegor.

Varför har du valt att arbeta hos Novare Professionals?
-Att vara med och etablera en uppstickare som Novare Professionals på kartan inom konsultförsörjning är en ära! Jag ser en oerhörd potential och efterfrågan av vårt erbjudande. Vi har fantastiska möjligheter att skapa synergier tillsammans med våra kollegor inom koncernen. Att på samma gång får vara del av ett snabbfotat team med enormt mycket positiv energi och driv, där jag vill och hoppas kunna bidra med nya perspektiv, kunder och möjligheter. Jag ser fram emot att vara med på en spännande uppstartsresa och samtidigt få ha Sveriges främsta humankapitalhus i ryggen.


Vill du veta mer? Läs mer på www.novareprofessionals.se

Dela

« »