Robin Mild – ny Head of Sales på Novare Leadership Academy

Publicerat 2019, 8 februari

Hej Robin, vad roligt att du valt att komma till Novare Leadership Academy! Vad har du gjort innan?
– Tack! Jag inledde mitt yrkesliv som skidlärare och blev sen skidskolechef i Åre där ledarskap och kommunikation ställs på sin spets med att lära både nybörjare och avancerade åkare att utveckla sin skidåkning och ta sig an nya utmaningar. Nu senast har jag jobbat som Account Manager för konferensresor och event i alperna, fjällen och Stockholms skärgård vilket har gett mig stor inblick i många olika organisationer och hur de arbetar med ledarskap.

Vad kommer du att jobba med på Novare Leadership Academy?
– Jag kommer främst att fokusera på våra relationer med de som går våra program men också på våra interna processer för att se hur vi på Novare Leadership Academy kan hjälpa till att skapa och forma framtidens ledare och organisationer genom våra program.

Vilka är dina bästa tips för att bygga ett starkt team?
– Jag tror att alla är bra och det handlar om att hitta varje individs styrka och drivkraft. Därför brinner jag för att förstå varje individs olika egenskaper och rikta dennes energi och engagemang åt rätt håll. Det tror jag bygger ett starkt och hållbart team.

Vad har du för äss i rockärmen för att sprida energi bland dina kollegor?
– Alltid nära till ett leende och drar gärna med mina kollegor ut på ett härligt men jobbigt uteträningspass!

Varför valde du att komma till Novare Leadership Academy?
– Jag har alltid brunnit för ledarskap och att arbeta med människor så när det fanns möjlighet få komma till Novare kändes det som ett självklart steg att få vara med och utveckla framtidens ledare på riktigt.

Dela

« »